Schermafbeelding 2018-08-31 om 16.57.47AntwerpPhoto @ Loodswezengebouw Antwerpen
24 juni tot 30 september 2018

Het is een internationale fotobiënnale die vier exposities omvat. (1) Een ambitieuze groepstentoonstelling van Belgische fotografen. (2) Een kennismaking met Narciso Contreras, winnaar van de Prix Carmignac. (3) Werk van bekroonde documentaire fotograaf Michael Wolf. (4) Het legendarische werk van Anton Corbijn dat speciaal voor AntwerpPhoto enkele nooit eerder getoonde topstukken bevat.

Officiële website 

Zuiderburen

Op 16 en 17 september 2017 vond Zuiderburen plaats.
Een buurtfeest aan het Museum van Schone kunsten in Antwerpen.

Schermafbeelding 2017-11-20 om 22.28.39Zot van’t Zuid?

Kom dan het weekend van autoloze zondag, 16 & 17 september, naar het gratis stadsfestival “de Zuiderburen”.

Het plein wordt omgetoverd tot een heus terras waar vanaf de middag allerlei kraampjes een ruim aanbod bieden.  Verder zijn er petanque wedstrijden en optredens van verschillende bands. ‘s Avonds zorgt een dj voor de nodige sfeer!
dqd
qkd
Wij hebben er alvast van genoten, ondanks het weer!

Continue reading “Zuiderburen”

Cinema 4D / Examen juni

In het tweede jaar fotografie heb ik het keuzevak ‘Cinema 4D‘. Het is een software pakket (ontwikkeld door Maxon) voor het maken van 3D-computergraphics en 3D-computeranimaties.

Na een lastige start begin dit jaar (doordat het programma erg technisch is en ik iets minder) en ik mij daarover moest zetten heb ik toch een mooi resultaat geboekt!
Ik koos ervoor om het wooncomplex, Unité D’Habitation van Le Corbusier, op een simpele manier uit te leggen in een kort animatie filmpje.