Stephan Vanfleteren

Stephan Vanfleteren
23/05/15  – 06/12/15 @ Charleroi, Musée de la Photographie

Vandaag op het programma: Charleroi !  Stephan Vanfleteren houdt er een tentoonstelling die we met de richting gaan bezoeken. Er hangt echter een opdracht aan vast voor het vak Seminarie:  Maak een kort verslag voor een krant of tijdschrift met oa. 3 beelden die je bijzonder aanspreken. Dus met verzorgde lay-out en kritisch (positief of negatief). Waarom moeten we gaan kijken of waarom juist niet?


On the program today: Charleroi! Stephan Vanfleteren holds an exhibition which we will visit with the all photography students. But be aware, there is a mission for all of us for the study part “Seminar”: Make a short report for a newspaper or magazine, with, among others, 3 pictures that appeal to you specifically. So with immaculate layout and critical (positive or negative). Why do we have to attend the exhibition or why not?

naamloos-13naamloos-14naamloos-15

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s