Expo “Schaamte” / Gent

Schaamte
31/10/2015 – 29/05/16 @Dr. Guislin, Gent

Vandaag staat het dr. Guislin museum in Gent op het programma.
We vertrekken met een groepje klasgenoten vanuit Antwerpen-Centraal richting Gent om de expositie ‘Schaamte’ te bezoeken.

“Wat we verborgen willen houden, wordt zichtbaar. Waarover we niet willen praten, wordt openbaar. Van taboe tot verlegenheid, van preutsheid tot gêne, van blozen tot guilty pleasures: de tentoonstelling belicht een moeilijk te vatten, maar alom aanwezig gevoel: schaamte. ”


De tentoonstelling zelf vind ik niet super interessant, maar de standaard tentoonstelling van het Dr. Guislin museum is natuurlijk wel de moeite waard. Achteraf zijn we nog gaan shoppen in de Primark en een hapje gaan eten in de Mc Donalds, heerlijk toeristisch!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s